Web: https://www.campamerica.hu/

Email: [email protected], [email protected]

A Camp America program, illetve az AIFS, az egyik legnagyobb nemzetközi J1-es szervezetként működik, 1969 óta. Évente több, mint 8000 fiatalt közvetít 25 országból az USA több száz nyári táborába. Magyarországon 2018 óta biztosít lehetőségeket fiataloknak a J1-es kulturális csereprogramban való részvételre.

A Camp America program amerikai munkát ajánl nyári gyerektáborokban szállással és ellátással gyerekfelügyelőként (Counselor) vagy kisegítő személyzetként (Campower) minimum 9 hétig, valamint a munka befejezte után 30 nap utazgatás lehetőségét az USA-ban. Counselorként a táborozókkal együtt élheted át azt a kalandot , amit egy amerikai nyári tábor jelent. A gyerekfelügyelő együtt mozog a gyerekekkel, sportokat és szabadidős tevékenységeket oktat. Ha szeretsz gyerekekkel dolgozni és van már tapasztalatod, ezt a munkát válaszd! Ehhez a pozícióhoz NEM feltétel az aktív nappali tagozatos egyetemi hallgatói jogviszony!

A kisegítő személyzet (support staff) a tábor ,,motorja". Ezen belül többféle pozícióra jelentkezhetsz és egy pozíción belül is sokféle feladatot végzel majd. A főbb területek a konyha és a mosoda, de szükség van takarító és karbantartó személyzetre is. Fontosnak tartjuk elmondani, hogy a campower személyzet tagjai fárasztó, fizikai munkát végeznek, ezért magasabb zsebpénzt és több szabadidőt kapnak. Fontos, hogy ehhez a munkához aktív, nappali tagozatos egyetemi hallgatónak kell lenned a nyarat megelőző tavaszi félévben is.

Jelentkezési díjunk 2021 decemberéig 410€. Ez a Camp America csomag tartalmazza az oda-vissza repülőjegy költségét, ingyenes szállást és ellátást a táborban, valamnint egészségügyi biztosítást a teljes kint töltött időszakra (beleértve a nyárvégi utazgatást is!). A táborban pozíciótól függően 850-1300$ körül mozgó fizetés (,,zsebpénz") jár a munkátokért cserébe - 9 hétre. Efelett minden vállalt plusz hétért 200$ jár hetente!

Ha viszont szívesebben dolgoznál inkább egy amerikai családnál és szeretnél a munka mellett tanulni is, akkor az Au Pair in America progamunk a neked való, amellyel akár 1 teljes évet is eltölthetsz az Egyesült Államokban bentlakásos babysitterként. A teljes ellátás és a tanulmányi támogatás mellé, a heti 30-45 óra munkáért 145-200$ ,,zsebpénz", valamint rengeteg szabadidő és egyéb juttatások is járnak. A munka mellett egy helyi egyetemen vagy akár nyelviskolában is tanulhatsz.

Várjuk jelentkezéseteket az alábbi oldalon: https://www.myaupairinamerica.com/register/1432